Áraink

Kedves Vendégeink!

2024. március 1-től új árlistánk lesz. Az infláció, a növekvő költségek miatt kénytelen vagyunk árat emelni.

2024. március 1-ig érvényes árlistánk:

Egy kutya: 3000 Ft/nap

2 kutya: 5000 Ft/nap

Napi díj képzéssel: 4000 Ft/nap

További kutyák megbeszélés szerint

ÁRAINK 2024 március 1-től:

1 kutya: 4000 Ft/ nap

2 kutya: 6000 Ft/nap

Több kutya megbeszélés alapján

Képzéssel: 7000 Ft/nap/kutya

Az ár tartalmazza az ételt is, kivéve, ha speciális étrenden van a kutya. Vállaljuk a BARF etetést is, kizárólag hozott étellel.

A díj 50%-a új vendégek esetén előre fizetendő.

Az árak nem éjszakára értendők, hanem napra. Ha a kutya 12 óra előtt érkezik, akkor az érkezés napja 1 napnak számít, ha 12 óra után, akkor fél napnak, ugyanez értendő a távozás napjára is. Reggel 9-ig elvitt kutya esetén az elmenés napja 0 Ft.

Kérésünk, hogy az a kutya, aki először jár nálunk, lehetőség szerint délelőtt érkezzen, hogy legyen ideje megszokni a helyet.

Mindig kérjük, hogy a foglalást legalább egy héttel előtte jelezzék (nyáron 10-14 nappal előre), illetve 48 órával az érkezés előtt mondják le, ha nincs szükség az ellátásra. 24 órával az érkezés előtt le nem mondott foglalás esetén foglalási díjat számolunk fel.

Minden esetben kérjük magukkal hozni a kutya oltási könyvét/útlevelét, amiben az oltások megléte igazolható. Érdemes olyan takarót/rongyot is hozni, amit nem sajnálnak, de a kutyának biztonságot adhat egy otthon illatú textília. Ezeket néha szétrágják a kutyák, lepisilik, ezért a panzió felelősséget nem vállal.

Tüzelő szukát is tudunk fogadni, kérjük előre jelezni. Ebben az esetben csak elkülönítve tudjuk vállalni. Más kutyákkal agresszív kutyát korlátozottan tudunk fogadni. Emberekkel agresszív kutyát NEM ÁLL módunkban fogadni.

A kutyák napközben jó idő esetén sokat vannak kint, egy elkerített részen, együtt játszanak, sütkéreznek a napon, felügyelet mellett. Ennek ellenére a másodperc töredéke alatt kialakulhat verekedés. Ezt persze igyekszünk elkerülni, de mindenképpen szeretnénk, ha a gazdi tisztában lenne ezzel. Az esetleges sérüléseket mindig azonnal ellátjuk, gazdit értesítjük. Szükség esetén, rövid időn belül állatorvos áll rendelkezésre. A nem a panzió hibájából keletkező orvosi ellátásra szoruló sérüléseket a gazdi köteles a panziónak megtéríteni.

A panzióba fertőző beteg kutya nem hozható. Bolhás, atkás, rühes, elhanyagolt kutyákat csak elkülönítve tudunk fogadni, ebben az esetben a kutyát bolhátlanítjuk, rendbe tesszük, melyek költsége a gazdit terheli.

A jól szocializált kutyák éjszaka és rossz idő esetén 2 szobában kerülnek elhelyezésre. A szobákban vannak nagy méretű, tágas kennelek, de legtöbbször ezek ajtajai nyitva vannak, a kutyák szabadon járkálhatnak a szobákban. Etetéskor a konfliktus megelőzése érdekében a kutyák a kennelekben esznek elkülönítve, csukott ajtóval. Kinti elhelyezésre is van lehetőség. A szobákba csak nagyon jól szocializált, szobatiszta kutyákat tudunk fogadni.

Szökős kutya nagyon korlátozott számban hozható, de kérjük előre jelezni. Ha a gazdi nem szól erről, a kutya megszökik, azért a panzió felelősséget nem vállal.

Kutyák fogadása és haza adása: 8.30-tól 11.30-ig és délután 14.30-18.30-ig lehetséges.

FELHÍVJUK a gazdik figyelmét, hogy amennyiben a gazdi nem jön a kutyáért a megbeszélt időben, nem jelzi a késedelem okát, nem elérhető, a kutya 15 nap után örökbeadhatóvá válik!

KUTYAISKOLA ÁRAK

Egyéni óra: 6000 Ft/kutya/alkalom

Csoportos tanfolyam (várhatóan február végén, március elején indul, 8-10 alkalmas lesz, az árakról később .